Alba Of Denmark Kinderkleding

Alba Of Denmark Kinderkleding

Majken Banke Ova (Denemarken), een zorgzame moeder van vier prachtige dochters, was jaren geleden aan het veroveren op een idee om iets prachtigs te creëren om haar dochtertje aan te kleden. Ze kreeg een eenvoudige naaimachine van de markt en een paar kleurrijke stukken puur biologisch katoen. Tot haar verbazing gaf het ontwerp dat ze creëerde vanuit haar moederliefde haar dochter een look van haar eigen replicatie. Ze ging door met de kleurrijke, zachte, organische en comfortabele ontwerppatronen en was al snel in staat om in 2010 haar eigen merk te creëren in de naam van Alba uit Denemarken (Alba betekent iets dat vergelijkbaar is met puur wit).

De ontwerpen in retrostijl waren al snel de best verkopende producten in de retailmarkten van Denemarken. Vooralsnog heeft het merk duidelijke cijfers gecreëerd in de offline en online markt en is de vraag naar Alba-kleding toegenomen door hoge kwaliteit en speelse kleuren. Maar op het gebied van kwaliteit is er geen compromis.

Het motief van de Alba Of Denmark is om iets unieks, comfortabels en speels te creëren. De kleding is gemaakt van hoogwaardig organisch materiaal en kan tijdens hun leven door meer dan één kind worden gebruikt. Het concept van hergebruik, hergebruik en budgetvriendelijk product is volledig bereikt bij het creëren van Alba-kleding.

Het gebruikte materiaal bevat geen schadelijke chemicaliën en de werkomgeving van de medewerkers in het bedrijf wordt zeer gezond en hygiënisch gehouden. Het bedrijf is gecertificeerd door Nordic Ecolabel, BSCI en Oeko-Tex. De kledingstukken zorgen voor een milieuvriendelijke textuur en zijn ook gunstig voor de gevoelige huid van kinderen. Het comfort en de stijl van de kleding stelt het kind in staat om alle dagelijkse activiteiten zoals spelen, slapen, lezen enz. met gemak uit te voeren.
De kleding voor kinderen is gemaakt om herhaaldelijk te worden gewassen zonder de kleur, vorm en duurzaamheid van het kledingstuk te verliezen.
Omdat kinderen snel groeien, zijn Alba Of Denmark voorzien van hoge linten op mouwen en been. De verstelbare taillebanden, het systeem met twee knopen op crawler- en spencer-jurken zijn bedoeld om de jurk aan te passen aan de maatvariabelen van het kind.

Albababy, Alba kid, Alba Attracktion en All I Adhore zijn de belangrijkste attracties van het merk, bedoeld voor respectievelijk pasgeboren baby’s, kinderen, tweens en vrouwen. De extra accessoires stropdassen, haarbanden, sokken zijn ook geliefd bij de klanten. One of A Kind zorgvuldig uitgekozen sets zijn speciaal met de hand gemaakt voor liefhebbers van handgemaakte kleding.

Alle bestellingen van meer dan € 70 in Europa en meer dan € 100 in Australië, Noorwegen en Zwitserland worden gratis verzonden. Het bedrijf brengt geen kosten in mindering bij het retourneren van niet-passende of defecte kleding.

No Comments

Post a Comment